Başvuru Yaparken Dikkat!

Son günlerde ajansımızın adını ve logosunu kullanarak kendilerini ajansımız gibi gösterdiklerini, vermediğimiz hizmetler adı altında ücretler talep edildiğini ve bununla kalmayıp ödeme yapmayanların hukuki yaptırıma maruz kalacağı yönünde dönüşler almış bulunmaktayız. Taklit markaları takip ediyor ve hukuki gerekliliklerimizi yerine getiriyoruz. Markamız halk tarafından bilinen ve koşulsuz tercih edilen bir cast ajansıdır. Adımız ve logomuz başka hizmet adı altında değildir. Başvurularımız yalnızca, storyajans.com/ajans-basvuru web sayfamızdan yapılmaktadır. Başka bir başvuru sayfası, linki yada yöntemi kullanılmamaktadır. Başvuru sonrası sizlere STORY AJANS sms başlığı ile ulaşım sağlanmaktadır. Taklit sayfaların başvurularından ve taleplerinden mağduriyet yaşamamanız adına sakınmanızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla..

Senden Daha Güzel Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını Gold Film ’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Hakan Kırvavaç ’ın oturduğu, Fox TV ’de yayınlanan Senden Daha Güzel dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Senden Daha Güzel dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Senden Daha Güzel dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Senden Daha Güzel dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

Tozluyaka Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını NTC Medya ’nın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Semih Bağcı ’nın oturduğu, Fox TV ’de yayınlanan Tozluyaka dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Tozluyaka dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Tozluyaka dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Tozluyaka dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

Gül Masalı Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını Pastel Film ’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk ’ün oturduğu, Atv TV ’de yayınlanan Gül Masalı dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Gül Masalı dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Gül Masalı dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Gül Masalı dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

İçimizdeki Ateş Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını Fabrika Yapım ’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Murat Onbul ’un oturduğu, Atv TV ’de yayınlanan İçimizdeki Ateş dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

İçimizdeki Ateş dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne İçimizdeki Ateş dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. İçimizdeki Ateş dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

Ah Nerede Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını 10. Ev ’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Bülent İşbilen ’ün oturduğu, Star TV ’de yayınlanan Ah Nerede dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Ah Nerede dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Ah Nerede dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Ah Nerede dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

Seversin Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını İç Yapımlar ’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Serdar Gözelekli ’nın oturduğu, Kanal D ’de yayınlanan Seversin dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Seversin dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Seversin dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Seversin dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

Balkan Ninnisi Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok ’un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Doğan Ümit Karaca ’nın oturduğu, Trt 1 ’de yayınlanan Balkan Ninnisi dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Balkan Ninnisi dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Balkan Ninnisi dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Balkan Ninnisi dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

Mükemmel Eşleşme Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını Mint Motion Pictures ’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Emre Kavuk ’un oturduğu, Trt 1 ’de yayınlanan Mükemmel Eşleşme dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Mükemmel Eşleşme dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Mükemmel Eşleşme dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Mükemmel Eşleşme dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu

Kasaba Doktoru Dizisi Oyuncu Başvurusu

Yapımcılığını ARC Film ’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Arda Sarıgün ’ün oturduğu, Trt 1 ’de yayınlanan Kasaba Doktoru dizisi için oyuncu başvuruları başlamıştır.

Kasaba Doktoru dizisinde oynamak için Ajans Başvuru sayfasından başvuru formunu eksiksiz doldurarak ve “eklemek istediğiniz” bölümüne Kasaba Doktoru dizisi yazarak gönderiniz. Göndermiş olduğunuz CV’niz en tecrübeli cast direktörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenmektedir. Kasaba Doktoru dizisinde oynamak için Lütfen Başvuru yapınız.

Başvuru ve Kayıtlarımız kesinlikle ÜCRETSİZDİR!

STORY AJANS Başvuru Formu